Psiholog Carmen Patrascu - psiholog Brasov


Grup de autocunoastere si dezvoltare personala prin Psihodrama Clasica



Psiholog Carmen Patrascu - psiholog Brasov De multe ori alegem sa facem parte dintr-un grup sau suntem nevoiti sa fim parte a unui grup.

A fi intr-un grup de dezvoltare personala este special, este benefic, este aparte, este ALTFEL.

Alegi sa fii intr-un grup de dezvoltare personala atunci cand iti este usor sa relationezi, esti o persoana deschisa dar si atunci cand iti este greu sa comunici cu ceilalti si vrei sa inveti acest lucru. De asemenea, vrei sa fii alaturi de persoane care vin cu o problematica ce iti este si tie cunoscuta.

Chiar daca vei gasi asemanari sau nu cu persoanele din grup, vei regasi treptat puncte comune care va leaga; intotdeauna vei rezona la problema celui din fata ta, iti vei aminti ceva despre tine sau despre cei din jurul tau sau vei fi pur si simplu un suport, o resursa pentru un coleg de grup.

Continuturile emotionale care circula in interiorul grupului formeaza identitatea acelui grup, specificul lui si creeaza conditii pentru ca procesul de autocunoastere sa se aprofundeze treptat.

Metoda aplicata grupului fiind o metoda de actiune declanseaza trairi diverse fiecarui participant si il determina sa se simta "aici si acum" cu problema lui, in siguranta, dirijat si insotit.

Crede in tine, crede in ceilalti si actioneaza !




     Cui se adreseaza acest curs ?
» Specialistilor in domeniu : psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, sociologi
» Oricarei persoane care doreste o imbunatatire a imaginii de sine sau a comunicarii cu ceilalti

     Cum este organizat ?
Sedintele de psihodrama dureaza 2 ore.
Frecventa intalnirilor este de o data/saptamana.
Durata cursului este de aproximativ 6 luni, insumand un numar de 25 de sedinte.
Pentru specialisti la absolvirea cursului se elibereaza un certificat de absolvire recunoscut de catre Colegiul Psihologilor din Romania necesar pentru obtinerea atestatului de libera practica ca si consilier psihologic (vezi www.copsi.ro).
Pentru clientii nespecialisti sedintele pot fi organizate pe o perioada mai lunga sau mai scurta in functie de componenta grupului.


Urmareste in continuare parerile si impresiile participantilor la grupul de autocunoastere si dezvoltare personala organizat in anul 2008.




Bookmark and Share