Despre mine

Despre mine

Din grijă pentru psihicul tău, sunt alături de tine, oriunde te-ai afla si cu orice problemă te-ai confrunta.

MISIUNEA PROFESIONALA:

Cu iubire și profesionalism doresc sa sprijin toti oamenii (fără discriminare) din punct de vedere psihologic, în vederea obținerii unei stări generale de bine și echilibru emotional.

De ce sa mă alegi?

1. Ofer GARANȚIA rezultatelor terapeutice.

2. Sunt profesionist având peste 8 ani de experiență și mai mult de 500 clienți mulțumiți.

3. Pun accentul pe obținerea rezultatelor, urmărind principiul "repede și bine";

4. Folosesc instrumente psihologice din mai multe școli terapeutice (abordare holistică);

5. Lucrez cu multă flexibilitate: există posibilitatea întâlnirilor săptămânale sau la două săptămâni;

6. Terapiile au loc atât în cabinet cât și online;

7. Posibilitate de plată după fiecare ședință cât și abonament (persoanele aflate în dificultăți finaciare beneficiază în locurile rămase libere de gratuități).

8. Repede înseamnă acum: pentru cazurile de urgență psihologică întotdeauna există locuri disponibile în maxim două zile lucrătoare.

Coautor "Alchimie Terapeutica-carte cu intrebari si desene psihologice pentru adulti" si "Alchimie Terapeutica-carte cu intrebari si desene psihologice pentru copii si adolescenti"

Conferinta Tulburarile de alimentatie - Evaluare clinica si Interventie terapeutica

Am participat la aceasta conferinta, avandu-l ca vorbitor de onoare pe Dr. Riccardo Dalle Grave.

Master

In cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei Brasov am finalizat cursurile de Master: Psihologie Clinica si Interventie Psihologica (promotia 2019)

Dezvoltare Personala

Am urmat cursurile si am obtinut Atestat de Consilier Dezvoltare Personala (recunoastere nationala).

Atestat de Formator

Am urmat cursurile si am obtinut Atestat de Formator (recunoastere nationala).

Psiholog Clinician

Am obtinut atestat profesional de Psiholog Clinician.

Consiliere Cognitiv-Comportamentala

Am finalizat 100 de ore de Supervizare in Consiliere Cognitiv-Comportamentala

Formare Profesionala in Hipnoterapie si Psihoterapie

In cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala am parcurs si finalizat un numar de 304 ore de formare profesionala.

Atestat de Libera practica

Colegiul Psihologilor din Romania m-a atestat cu calitatea de Psiholog cu drept de libera practica (COD 17742), specializarea practicant

Dezvoltarea Relatiilor Interumane

In cadrul Acadamia Britanica de Afaceri si Comunicare am absolvit cursul Dezvoltare Personala. Dezvoltarea Relatiilor Interumane

"niciodată nu e suficient"-consider că întreg personalul cabinetului devine din ce in ce mai bun în fiecare zi, investind în perfecționare și performanță.

VIZIUNE:

Investim în tot ce ne înconjoară: cabinetul are alocat un buget generos în infrastructură: se află situat în centrul Brașovului (Centrul Civic); are disponibilitate de parcare; standarde ridicate la serviciile de igienizare; mobilierul este modern, întreținut cu mare grija.

În scurt timp, voi colabora și cu alți specialiști în domeniul sănătății mintale, asigurând servicii din ce în ce mai complexe.

Aparatura folosită pentru mediul online este asigurată de firma Apple, astfel clienții beneficiind de cele mai bune imagini si sunete.

Desfășor programe de dezvoltare și inovare psihologică cu un dispozitiv marca Muse pentru monitorizarea undelor cerebrale, generând noi performante în domeniul terapeutic.

"eficiență pentru mai mult":
Etică, Siguranță, Productivitate

VALORI:

     Confidențialitatea: fiind “act terapeutic”, tot ce se discută în cabinet va rămâne aici pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest sens, pe lângă legile specifice, se semnează un Contract de Confidențialitate conform standardelor Colegiului Psihologilor din România. De asemenea, recomand clienților să nu discute elementele terapeutice cu persoane apropiate, întrucât acestea (oricât de binevoitoare doresc să fie), fără pregătirea necesară, pot afecta în mod negativ rezultatele terapeutice.

     Sinceritatea: în acest sens eu sunt primul care se prezintă și aștept aceeași deschidere și din partea celor care apelează la serviciile cabinetului. Dacă în cadrul discuțiilor se pune o întrebare la care clientul nu este pregătit să răspundă, recomand să-mi comunice acest lucru și voi evita discuțiile pe acea zonă.

     Acceptare necondiționată: în cadrul cabinetului nu se promovează în niciun fel rasismul, xenofobia, sexismul, intoleranța religioasă sau de orice alt tip, apologia infracțiunilor, discriminarea ori teoriile superiorității unor persoane sau categorii de persoane în comparație cu altele. Nicio opinie exprimată în cabinet nu trebuie să fie interpretată astfel.