Emisiuni TV, Conferinte, Filmulete

  • Acasa

Ce este un grup de terapie?

Terapia de grup este o formă de psihoterapie în care unul sau mai mulţi psihoterapeuţi discută cu mai mulţi clienţi (între 6 şi 10 persoane) despre o anumită problemă.

Ce avantaje prezinta grupul de terapie?

Psihoterapia de grup este o formă de psihoterapie de o eficiență înaltă și are capacitatea de a oferi beneficii semnificative. Aceasta oferă o arenă în care oamenii pot interacționa liber, însoțiți printr-o anumită arie tematică de un psihoterapeut.

Despre oamenii care merg la psiholog.

Psihoterapia este un proces validat stiintific care te invata cum funcționeaza mintea ta, te ajuta sa iti explorezi sentimentele, emotiile, gandurile, te ajuta sa te cunosti pe tine, sa modifici comportamentele astfel incat sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Ce este si ce nu este psihologul.

Atunci când căutăm ghidaj pentru schimbare sau când ne dorim cu adevărat să atingem cea mai bună varianta a noastră, se pot manifesta – din obișnuință – câteva așteptări nerealiste.

Cum se realizeaza schimbarea în cadrul cabinetului de psihologie.

Vizita la cabinetul de psihoterapie te va ajuta să găsești cea mai scurtă și mai facilă cale pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Tot psihoterapeutul este cel care cunoaște modul prin care se poate consolida acest proces pentru ca schimbarea să fie durabilă.

Conferinta Stres

Stresul este epidemia globala a timpului nostru. Si totusi, Hans Selye, cel care a formulat, in 1937, primul model teoretic si experimental al stresului, considera ca lipsa stresului inseamna moarte

Psihologia Fericirii

A fi fericit înseamnă într-o oarecare măsură să ai o viaţă presărată cu emoţii pozitive. Înseamnă să simţi cât mai des bucuria, euforia, plăcerea, satisfacţia, confortul.

Sa intelegem emotiile

Emotia este definita ca o reactie afectiva de intensitate mijlocie si de durata relativ scurta, insotita adesea de modificari in activitatile organismului, oglindind atitudinea individului fata de realitate.

Seminar

Seminar despre copii, adolescenti si parinti

Terapie pentru bolnavii de cancer 1

In cadrul emisiunii se discuta despre terapia de grup pentru bolnavii de cancer. Psiholog - Petrus Cojanu

Psihooncologie

Uneori cei mai importanți pași în rezolvarea unei probleme sunt conștientizarea și acceptarea ei. Indiferent dacă problema în sine se poate rezolva sau nu, acești doi pași sunt esențiali pentru a crea pacientului o viață cât mai calitativă.

Conferinta despre fumat

Odată ce ați renunțat la fumat, poate vă doriți mai mult ca înainte să fiți în formă. Activitatea fizică regulată este extrem de benefică pentru sănătate. Vă ajută în gestionarea greutății și poate îmbunătăți capacitatea organismului de a răspunde cerințelor zilnice.

Psihologia pe intelesul tuturor

Emisiune de 60 de minute despre psihologia pe intelesul tuturor. Petrus Cojanu - Psiholog

Terapie pentru bolnavii de cancer 2

In cadrul emisiunii se discuta despre terapia de grup pentru bolnavii de cancer. Psiholog - Petrus Cojanu