• Acasa

Omul și profesionistul

  • Acasa

Omul și profesionistul

Despre mine

Consider că misiunea mea este să ghidez clienții pe drumul către o sănătate mentală robustă și un echilibru emoțional durabil. Cu o experiență bogată în domenii variate ale psihoterapiei, inclusiv în terapia cognitiv-comportamentală, hipnoză clinică și ericksoniană, analiză tranzacțională și terapia pozitivistă, abordez fiecare caz cu multă empatie.

Ofer un spectru larg de servicii terapeutice, adaptate nevoilor diverse ale clienților mei. Acesta include: (dar nu se limitează) terapie individuală, terapie de cuplu și familie, consiliere pentru copii și adolescenți, precum și terapie pentru dependențe. Fiecare sesiune este o oportunitate de a crea o conexiune autentică și sinceră cu clienții mei, punând bazele unei înțelegeri profunde a provocărilor lor psihice.

Angajamentul meu este de a respecta întotdeauna confidențialitatea și individualitatea fiecărei persoane, oferind un spațiu sigur și susținător pentru explorarea și vindecarea emoțională. Sunt aici pentru a vă ajuta să găsiți calea spre un viitor mai luminos și mai împlinit.

Ce primești?

1. GARANȚIA rezultatelor terapeutice.

2. Serviciile unui profesionist cu peste 9 ani de experiență și mai mult de 800 clienți mulțumiți.

3. Pe cineva care pune accentul pe obținerea rezultatelor, urmărind principiul "repede și bine";

4. Instrumente psihologice din mai multe școli terapeutice (abordare holistică);

5. Flexibilitate: există posibilitatea întâlnirilor săptămânale sau la două săptămâni;

6. Terapie atât în cabinet cât și online;

7. Posibilitatea de a platii după fiecare ședință cât și abonament (persoanele aflate în dificultăți finaciare beneficiază în locurile rămase libere de gratuități).

8. Rapiditate: înseamnă acum -> pentru cazurile de urgență psihologică întotdeauna există locuri disponibile în maxim două zile lucrătoare.

"niciodată nu e suficient"-CONSIDER CĂ TREBUIE SĂ DEVIN DIN CE ÎN CE MAI BUN ÎN FIECARE ZI, INVESTIND ÎN PERFECȚIONARE ȘI PERFORMANȚĂ.

VIZIUNE:

Investesc în tot ce mă înconjoară: cabinetul are alocat un buget generos în infrastructură: se află situat în centrul Brașovului (Centrul Civic); are disponibilitate de parcare; standarde ridicate la serviciile de igienizare; mobilierul este modern, întreținut cu mare grijă.

În scurt timp, voi colabora și cu alți specialiști în domeniul sănătății mintale, asigurând servicii din ce în ce mai complexe.

Aparatura folosită pentru mediul online este asigurată de firma Apple, astfel clienții beneficiind de cele mai bune imagini si sunete.

Desfășor programe de dezvoltare și inovare psihologică cu un dispozitiv marca Muse pentru monitorizarea undelor cerebrale, generând noi performante în domeniul terapeutic.

„EFICIENȚĂ PENTRU MAI MULT”:
ETICĂ, SIGURANȚĂ, PRODUCTIVITATE 

   Confidențialitatea: fiind “act terapeutic”, tot ce se discută în cabinet va rămâne aici pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest sens, pe lângă legile specifice, se semnează un Contract de Confidențialitate conform standardelor Colegiului Psihologilor din România. De asemenea, recomand clienților să nu discute elementele terapeutice cu persoane apropiate, întrucât acestea (oricât de binevoitoare doresc să fie), fără pregătirea necesară, pot afecta în mod negativ rezultatele terapeutice.

     Sinceritatea: în acest sens eu sunt primul care se prezintă și aștept aceeași deschidere și din partea celor care apelează la serviciile cabinetului. Dacă în cadrul discuțiilor se pune o întrebare la care clientul nu este pregătit să răspundă, recomand să-mi comunice acest lucru și voi evita discuțiile pe acea zonă.

     Acceptare necondiționată: în cadrul cabinetului nu se promovează în niciun fel rasismul, xenofobia, sexismul, intoleranța religioasă sau de orice alt tip, apologia infracțiunilor, discriminarea ori teoriile superiorității unor persoane sau categorii de persoane în comparație cu altele. Nicio opinie exprimată în cabinet nu trebuie să fie interpretată astfel.