Psihoterapie de cuplu si familie

  • Acasa

Informatii Generale

O relatie de cuplu sanatoasa si un partener care va sprijina si va incurajeaza contribuie foarte mult la echilibrul dumneavoastra. emotional. De aceea, iti recomandam sedintele de psihoterapie de cuplu, prin care iti vei descoperi nevoile tale si ale persoanei iubite, lucru ce va duce la imbunatatirea comunicarii.

Familia este nucleul societatii, de aceea este foarte important ca ea sa aduca echilibru si o stare de liniste in viata fiecaruia. Probleme in familie sunt des intalnite si, cel mai adesea, acestea sunt cauzate de o incapacitate de comunicare intre membri. Sedintele de psihoterapie de familie incurajeaza intelegerea reciproca si elimina tensiunile create.

Psihoterapia de cuplu si cea de familie se bazeaza pe acelasi concept ca psihoterapia individuala, insa se concentreaza simultan pe experientele individuale ale pacientilor, cat si pe comunicarea dintre ei.

  • Conflictele frecvente;
  • Problemele sexuale de natura psihologica;
  • Gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala;
  • Indecizia de a ramane sau nu in relatie;
  • Simt ca cei din jur profita de mine

Cand ai nevoie de psihoterapie de grup?

Acest tip de terapie are ca scop atingerea unor obiective de cuplu si nu a unor obiective individuale. Cei doi parteneri ai cuplului isi vor fixa teluri comune, pe care vor incerca sa le atinga cu ajutorul psihoterapeutului.

Va integrati in aceasta prezentare? Viata dvs. de cuplu s-a schimbat? Nu va mai regasiti in relatia pe care o aveti? Vreti sa schimbati ceva? Este indicat sa va adresati unui psiholog, pentru ca problemele sa se rezolve si pentru a nu lasa ca acestea sa va afecteze si sa va schimbe viata.

Terapia de familie se adreseaza tuturor membrilor care compun respectiva familie: ii implica pe partenerii de cuplu, dar si pe copiii acestora si, eventual, ii poate implica si pe alti membri ai familiei extinse.

Cand in familia dumneavoastra a intervenit ceva care va deranjeaza, va afecteaza viata, este bine sa actionati urgent pentru a nu lasa ca lucrurile sa degenereze, sa se amplifice.

100% GARANTIA CALITATII

Oricine nu este multumit/a de serviciile psihologice primite in timpul unei sedinte, primeste toti banii inapoi. Restituirea sumei se face in baza unui formular online sau in cabinet care cuprinde 5 motive ale nemultumirii.