Terapia prin Access Bars

  • Acasa

Informatii Generale

Terapia prin Access Bars este una dintre metodele eficiente prin care putem renunta la limitarile si judecatile de valoare si prin care ne putem deschide astfel fata de tot ceea ce meritam in aceasta viata.

Acest procedeu energetic consta in atingerea a 32 de puncte diferite care te asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut legate de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba. Aceste puncte sunt situate pe cap, iar atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc Bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul nostru. Cateva exemple de bare: Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc. Cu ajutorul Bars, undele electromagnetice se disipa, motiv pentru care dupa fiecare sesiune Bars, oamenii experimenteaza o stare de relaxare profunda si eliberare.

Prin Bars noi ne curatam de toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere si toate informatiile luate din exterior sau pe care ni le-am creat singuri cu care ne-am identificat si le-am stocat in noi si care de fapt ne blocheaza sa cream ceea ce ne dorim in viata. Cu cat curatam mai mult, obtinem mai multa claritate, liniste si bucurie in viata si astfel nu o mai transferam nici la partenerii nostri de viata si invatam ca totul depinde de noi si noi suntem singurii care ne elimitam singuri.

Cand este recomandata terapia?

Recomand folosirea aceastei terapii in orice cuplu/familie ,inclusiv pentru copii, pentru ca vom creea spatiu intre noi, unde fiecare va avea suficient de mult loc sa se manifeste si sa evolueze in cel mai armonios mod cu putinta, fiind sustinut de ceilalti Astfel, Access Bars ne ajuta sa creem spatiu in noi insine si in relatiile cu ceilalti ca sa ne putem dezvolta si evolua impreuna in cel mai armonios mod cu putinta, prin acceptarea celuilalt si iubirea fata de el ,in moduri cu totul noi pentru mintea umana.