Terapie Online

SERVICIU NOU

Psihoterapie online prin Skype, Messenger, Watsapp

Psihoterapia online se bazeaza pe acelasi concept ca cea individuala, doar ca foloseste comunicarea la distanta. Psihoterapia online este o alternativa viabila atunci cand psihoterapia traditionala nu este accesibila. Este eficienta. Este privata. Pentru anumite categorii, este singura varianta prin care se poate obtine accesul la un bun profesionist.

PASII NECESARI

Cum functioneaza terapia online?

Pasul 1

Solicita o întalnire la telefon, mail sau facebook, unde trebuie sa precizezi: numele, prenumele si datele de contact. Mai jos ai un astfel de formular

Pasul 2

Dupa discutia telefonica, vei primi, in format electronic, contractele (de prestari servicii si confidentialitate) pe care, dupa ce le citesti si le semnezi, trebuie sa le trimiti inapoi. Astfel devine clar ce drepturi si obligatii are fiecare parte contractanta.

Stabilim de comun acord cand si cum urmeaza sa tinem sedintele de terapie. In functie de caz, acestea sunt saptamanale sau de doua ori pe saptamana.

Pasul 3

Si GATA, suntem online si pregatiti sa incepem drumul schimbarii. Nu uita, asigură-te de liniste si confidențialitate in jurul tau, dar si de o conexiune buna la internet. Restul vine de la sine.

Dupa fiecare sedinta, te rog sa platesti in maxim două zile lucratoare contravaloarea sedintei in contul indicat ulterior. In cel mai scurt timp, vei primi pe email chitanta aferenta

„Psihologul lucreaza onilne doar din incinta Cabinetului Psihologic, asigurand confidentialitatea totala a discutiilor purtate! Este recomandat ca si clietul/clienta sa caute inainte de inceperea terapiei un loc de unde să se asigure ca nu este deranjat/a, iar discutia ramane strict intre cei doi „.

  • Solicita o întalnire
  • Completare brief
  • Stabilirea sedintelor
  • Inceperea terapiei
190
/ sedinta de 50 minute

Psihoterapia prin Skype se bazeaza pe acelasi concept ca cea individuala, doar ca foloseste comunicarea la distanta. Psihoterapia online este o alternativa viabila atunci cand psihoterapia traditionala nu este accesibila. Este eficienta. Este privata. Pentru anumite categorii, este singura varianta prin care se poate obtine accesul la un bun profesionist.

Psihoterapia prin Skype se bazeaza pe acelasi concept ca cea individuala, doar ca foloseste comunicarea la distanta astfel incat ai acces la aceleasi beneficii si in plus te poti bucura de o flexibilitate mai mare, oriunde te-ai afla si ai o conexiune buna la internet, fie la birou, fie acasa.

Am vazut de multe ori reticenta clientilor vis-a-vis de terapia prin Skype si nu in cabinet. Dar daca se respecta anumite reguli, putem spune cu certitudine ca functionează la fel de bine ca cea din cabinet. Regulile sunt: sa te aflii intr-un loc sigur, unde sa nu fi auzit de nimeni, cu o conexiune buna la internet.

Cand distanta poate fi o bariera, terapia prin intermediul platormei Skype este o alterativa eficienta.

  • Un caculator/ laptop/ smartphone cu conexiune la internet;
  • De aplicatia Skype instalata pe calculator/ smartphone (https://www.skype.com/en/);
  • Un webcam si un microfon in cazul in care nu sunt integrate in laptop sau casti;
  • Dupa ce va creati contul de Skype, transmiteti id-ul dumneavoastra prin SMS la numarul de telefon precizat;
  • ID-ul dvs de Skype poate fi numele ales de dumeavoastra sau pueti sa il aflati accesand Settings -> Account & Profile -> Skype Name:
  • La ora la care aveti programata terapia veti fi contactat de catre psiholog.