Terapie Theta Healing

  • Acasa

Informatii Generale

Theta Healing este o tehnica de dezvoltare personala, transpersonala (dincolo de persoana) si de vindecare, dezvoltare mentala, emotionala, fizica si spirituala. Este o metoda puternica de lucru cu mintea si emotiile noastre, certificata international, cu beneficii dovedite clinic, de peste 20 de ani, pentru milioane de oameni, din peste 154 de tari din intreaga lume.

Theta Healing este definita ca o tehnica transformationala, dinamica, speciala, de meditatie si coaching, fiind una dintre cele mai rapide si eficiente modalitati prin care obtii si/sau mentii sanatate, bunastare, fericire, liniste si echilibru in viata ta.

Combinand cunostinte din psihologie, tehnici de dezvoltare personala, informatii din sfera fizicii cuantice, a biologiei si epigeneticii, Theta Healing este o exceptionala metoda de vindecare a afectiunilor corpului, dar si de rezolvare a problemelor emotionale cu care ne confruntam in viata noasta, cauzate de limitarile mentale pe care le ascunde subconstientul.

Beneficiile terapiei:

  • Daca ai o problema de sanatate vei descoperi cauza boli tale, simplu si usor, in acest demers terapeutic.
  • Imbunatatirea aspectelor profesionale si materiale (cariera, bani, afaceri, bunastare,...)
  • Ai probleme de comunicare si intelegere cu cei din familia ta, sot/sotie, copii, parinti, prietena/prieten, colegi de serviciu? Vom identifica impreuna ce si de ce nu functioneaza acest aspect al vietii tale, in cadrul cabinetului.
  • Imbunatatirea tuturor formelor de dezvoltare personala (incredere in sine, stima de sine, organizarea timpului, vorbitul in public,...)
  • Dezvoltarea evolutiei spirituale (transformarea fricii de moarte, dezvolarea intuitiei,...)

Mai multe informatii

Terapia Theta Healing este o metoda simpla si usor de aplicat cu ajutorul careia vom lucra sa identificam si sa schimbam convingerile ce functioneaza ca niste ziduri in jurul nostru si nu ne permit sa actionam si sa ne creem adevarata noastraa vita si realitate. In timpul terapiei Theta Healing, vei invata sa intri in starea cerebrala Theta, sa accesezi energia pura Divina atoatecreatoare cu ajutorul careia vei putea sa vindeci orice aspect al vietii tale.

Sedintele de terapie Theta Healing sunt concepute astfel incat sa imbine in mod armonios teoria cu exercitiile practice: vei face cunostinta cu sistemul tau de convingeri, de unde vin acesta, ce sunt convingerile cheie, crearea sentimentelor, vei invata sa te protejezi de atacurile energetice paranormale, care sunt elementele de baza in manifestare, activarea ADN-ului si nu numai.

Aceasta tehnica functioneaza pe toate nivelele existentei noastre: fizic, mental, emotional si spiritual. In timpul unei sesiuni clientul alege pe ce problema specifica se lucreaza sau poate alege o vindecare generala a unei probleme.

Este simplu si usor, TU alegi!